Geslaagd voor de opleiding trainer WP2

Onlangs hebben vier trainers van waterpolo vereniging SG de reigers en vier sporters van het Regionaal Training Centrum waterpolo Den Haag hun diploma behaald voor het afronden van de cursus Trainer Waterpolo niveau 2 (WP2).
In deze opleiding hebben ze geleerd om verantwoord training te geven aan met name de jeugdige waterpoloërs en deze enthousiaste sporters de basisvaardigheden aan te leren. Om dit te kunnen doen, is in de opleiding veel aandacht besteed aan de verschillende waterpolotechnieken en hoe je deze op een veilige, positieve, leuke en enthousiaste manier aanleert.

WP2 geslaagden de Reigers
Geslaagden (Judith, Peter, Danijel en Sander) van vereniging SG de reigers

Als onderdeel van het RTC programma in Den Haag, volgen de RTC sporters ook de cursus waterpolo trainer niveau 2. Zo kunnen zij ook (later) hun vereniging ondersteunen als trainer. Op de foto de eerste 4 RTC sporters die hun cursus succesvol hebben afgerond en hun diploma in ontvangst mochten nemen.

WP2 geslaagden RTC waterpolo Den Haag
Geslaagden van het Regionaal Training Centrum waterpolo Den Haag,
v.l.n.r. Moon Stadhouder, Alies Vercouteren, Bram Goedhart en Jessy Letterie

Laszlo Nagy is RTC trainer in Den Haag en is geslaagd voor zijn opleiding waterpolo niveau 2. Laszlo gaat in de zomer van 2023 starten met de vervolg opleiding niveau 3 en borgt op deze manier zijn verdere ontwikkeling als trainer. Laszlo is ook Jong Oranje assistent trainer/coach bij de meisjes onder de 15 jaar en tevens trainer en speler van SVH 1.

Laszlo Nagy geslaagd
Geslaagde Laszlo Nagy samen met WOC directeur Eric Noordegraaf

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *