Opleiding

Het WOC gaat van de veronderstelling uit dat waterpolo in de jongste jaren wordt geleerd, en vanaf circa 17 jaar slechts nog verder kan worden verfijnd. Wij volgen daarbij het principe waar we in Nederland alom mee gewend zijn kinderen iets aan te leren, namelijk professionele scholing.

Onze Opleidingen

WOC Opleiding

Waterpolo trainingen

De aangeboden trainingsprogramma’s van het WOC, die o.a. worden gebruikt bij de Regionale WaterPoloSchool (RWPS) en Regionale Trainings Centra (RTC), zijn gebaseerd op een individuele ontwikkeling, waarbij het aanleren van de juiste vaardigheden in de bepaalde leeftijdscategorie voorop staat.

WOC Opleiding Trainers

Opleiding Trainers

Mijn eigen opleiding en ervaring bestaan uit de jarenlange ervaring op het internationale top-waterpolo niveau en als praktijkbegeleider. Het nieuwe organisatiemodel van de KNZB waarbij de opleidingen uit worden besteed aan erkende opleiders bracht mij deze kans om de cursus waterpolo aan te bieden.

Onze kracht

Ruime Ervaring

Met Eric Noordegraaf heeft het WOC een waterpolo topatleet van Olympisch niveau met het vermogen om potentiele topsporters te motiveren hun doel te bereiken. Hij is al ruim 15 jaar in staat om topsport programma’s te integreren op basis van de individuele behoefte en met afstemming van studie en andere factoren. Het WOC werkt met ervaren trainers en coaches bij zowel junioren en senioren op internationaal, landelijk, regionaal en lokaal niveau.

Internationaal netwerk

Het opleiden voor het hoogste niveau betekent ook ervaring opdoen op het internationale podium. Het WOC is bijzonder trots dat internationale samenwerking is gewaarborgd door de vele contacten die Eric Noordegraaf heeft opgedaan met de beste waterpolo scholen uit de wereld.

Samenwerking KNZB

Het WOC werkt nauw samen met de KNZB aan een verbetering en professionalisering van de waterpolo sport. De verschillende programma's worden gezamenlijk ontwikkeld en uitgevoerd door de regionale waterpoloscholen (RWPS) en regionale training centra (RTC). Het WOC heeft als organisatie een accreditatie van de KNZB voor het implementeren en begeleiden van deze programma's.